Hotel cèntric a Barcelona. Hotel Paral·lel de Barcelona

UBICACIÓ

L'hotel Paral·lel està al costat de l'avinguda Paral·lel de Barcelona, a menys de 10 minuts en metro de Plaça Catalunya. Un curt passeig fins a Les Rambles, passant pel Palau Güell i el monument a Colón, us aproparan al Port Vell i les platges de Barcelona.

Des de l'Hotel Paral·lel tindreu fàcil accés a Montjuïc, on podreu descobrir la Font Màgica, les exposicions del CaixaFòrum i el MNAC, el Teatre Grec, Poble Espanyol, Palau Sant Jordi i Estadi Olímpic.

A Montjuïc també hi trobareu la Fira de Barcelona i el Palau de Congressos, ideal per a tots aquells que visiten la ciutat per negocis.

Hotel Paral·lel

Poeta Cabanyes, 5-7

08004 Barcelona, Espanya

+34 93 329 11 04

Transport públic a prop de l'Hotel Paral·lel  • Metro: La parada més propera a l'hotel és Paral·lel L2 i L3. L'hotel es troba a uns 100 metres de la sortida, al carrer Poeta Cabanyes.
  • Bus: Diversos autobusos urbans tenen parada a prop de l'Hotel Paral·lel: 20, 24 (Park Güell), 36 & 41 (playa), 57 i el 64.
  • Bus Turístic: Té la parada a Plaça Espanya.
  • Ferrocarrils de la Generalitat: també a Plaça Espanya, i amb connexió directa a Montserrat.

Com arribar

des de l'Aeroport de Barcelona El Prat (BCN):

AEROBUS: Surt cada 10 minuts de les terminals. És rápid i còmode, amb espai per a equipatges. El trajecte dura uns 20-30 minuts. El preu és de 5.90€ per persona. Heu de baixar a la Plaça Espanya, on podreu agafar un taxi o el metro L3, i baixar a la parada “Paral·lel”. L'hotel es troba a escassos 100 metres de la sortida.

TAXI: Trobareu una parada de taxis a la sortida de cada Terminal de l'aerport. El cost aproximat és de 30€ a 35€. Trigarà uns 20-25 minuts a arribar a l'hotel.

TREN+METRO: Surt cada 10 minuts de l'estació de l'aeroport i són 35 minuts de trajecte fins a l'estació de Sants. Allà podreu agafar el metro L3 fins a la parada de “Paral·lel”. L'hotel està al carrer Poeta Cabanyes.

BUS: La línia 46, amb parada enfront de les terminals, us portarà fins a Plaça Espanya pel preu d'un bitllet senzill. On podreu agafar un taxi o el metro L3 i baixar a la parada “Paral·lel”.

des de l'Aeroport de Girona (GRO):

L'autobús llançadora de l'Aeroport de Girona us deixarà a Barcelona Estació del Nord. Des d'allà, agafeu el metro L1 a "Arc de Triomf" (just enfront de l'estació d'autobusos) fins a la parada d' "Universitat" on haureu de canviar de línia i agafar la L2 fins “Paral·lel”. L'hotel es troba a escassos 100 metres de la sortida, al carrer Poeta Cabanyes.

des de l'Aeroport de Reus (REU):

L'autobús llançadora de l'Aeroport de Reus us deixarà a Sants-Estació. Allà podreu agafar el metro L3 fins a la parada de “Paral·lel”. L'hotel es troba al carrer Poeta Cabanyes.

RESERVES ONLINE

MODIFICAR/CANCEL·LAR

Reservar ara

MILLOR PREU GARANTIT 66 .00

Subscriviu-vos per rebre la nostra newsletter amb ofertes i novetats